Reiser og temakvelder

Tur til Envia Golf 23-25 oktober 2019

Skandinavisk Golf høsttur til La Envia Golf 23-25 oktober 2019.

Vi var 23 glade golfere og ikke-golfere som koste oss på La Envia Golf Resort og Spa, noen for første gang, andre hadde vært her på tur før. 

Ingen hemmelighet at golfbanen er en skikkelig utfordring og det ble ikke bedre når været viste seg fra en heftig side med kraftig vind.  Vel er vi vant med vind vi som bor og spiller i La Manga-området, men dette var i overkant.  Heldigvis spilte vi Texas Scramble første dagen, og da blir det litt lavere skuldre, og mer moro av et slag i ”hytt og pine”.  Kjøring av golf-bil på denne banen, med bensin eller el er også et kapittel for seg, og gir grunnlag for både skrekk-opplevelser og latter.  Det ble imidlertid gode resultater og et verdig vinnerlag ble kåret.

Dag 2 spilte vi slaggolf, i helt perfekt golf-vær.  Samme utfordrende bane, men gode resultater.  Premieutdeling rett etter avsluttet spill.

Formannen måtte ta i mot kjeft både på hotellet (pga litt bråk fra 23 pensjonister som sang skålevise under middagen), og på golfbanen (sinte engelskmenn som mente de var nesten ”drept” av en ball).  Men formannen tok det hele med stoisk ro, stril som han er. Og restaurantsjefen smilte fra øre til øre etterpå.

Etter middag dag 2 hadde styret lagt opp til en quizz med spørsmål om litt av hvert, som selvsagt fikk diskusjonene i gang, og stemningen var veldig god.

Og nå er spørsmålet hvor går turen neste gang?

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.03 | 22:50

Hei. Torunn jacobsen mangler på denne lista. Hun spilte sammen med Monica

...
03.10 | 21:48

31,5 i HC. Ønsker buggy

...
25.09 | 23:47

Ja

...
25.09 | 23:46

Det er mulig det

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE