Medlemsposten

Takk for at du besøker hjemmesiden vår. Skriv en hilsen i medlemsposten ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Anne-Lise, 8. sep, 2019
Et lite spørsmål: Når kommer den fastsatte terminlisten? Den som ligger der, er Forslag til terminliste høsten 2019.

Jeg ønsker alle en fin høst.

E-post:
Skrevet av Anne-Lise Halgunset, 29. mar, 2019
Tusen takk for endring av forsiden. Det er viktig at alle får vite litt om når klubben ble startet og hvorfor.
E-post:
Skrevet av Arne B., 5. feb, 2019
Honnør til styret for enkelt og forståelig opplegg . Slik vet alle hva en skal forholde seg til. Supert.
E-post:
Skrevet av Anne-Lise, 21. des, 2018
Kjære golfvenner. Jeg (og Fridtjof) ønsker dere alle en riktig god jul. Vi takker for året som snart går over i et nytt og ser fram til fine golftreff og -turneringer i 2019 (i alle fall Fridtjof). Julehilsen fra oss i Kristiansand
E-post:
Skrevet av Kjetil Ladstein, 20. nov, 2018
Hei!
Torre Pacheco er stengt til og med Søndag pga overvann.
Skrevet av Torkild Bergstuen, 2. nov, 2018
Under golfturneringer kommer det ofte opp spørsmål om golfreglenes bestemmelser i ulike tvilssituasjoner. Noen av disse tilfellene, håper jeg vi kan belyse i nettavisen, slik at når de samme tilfellene skjer igjen senere, har vi svaret.
I klubbmesterskapet oppsto en situasjon som arrangøren måtte ta stilling til. Situasjonen var som flg.: Flighten hadde slått seg inn på greenen, og merket ballplasseringen med markør. Da en av spillerne legger ballen tilbake, plasserer vedkommende ballen ved feil markør. Spilleren slår så sin egen ball rett i hullet. Spilleren blir dernest gjort oppmerksom å ha spilt fra feil sted. Vedkommende ville rette feilen ved å legge ballen på rett sted og spille ballen på nytt. Spilleren huller så ut på to slag.
Hva sier reglene om dette. Arrangøren vurderte regelbruddet til to straffeslag. Men-------------. Spilleren prøvde å rette opp feilen ved å spille ballen på nytt fra rett sted og arrangøren var usikker på om det hadde betydning for saken. Derfor ble det tatt kontakt med eksperten i golfforbundet, Thore Wilhelmsen, og forela ham problemstillingen. Svaret var enkelt og greit.: Spilleren har spilt fra feil sted – regel 20-7. Straffen er tapt hull i matchspill, to straffeslag i slagspill.
NB! Det betydde altså ingen ting, at spilleren prøvde å rette opp feilen.
E-post:
Skrevet av Eva Ladstein, 1. nov, 2018
Takk til Arne og Kirsti for en fin tur og fint gjennomført opplegg til La Finca. Hotellet var supert, maten og vinen likeså!
Været var ikke med oss tirsdag, men en flott dag onsdag!
E-post:
Skrevet av Eva Ladstein, 23. okt, 2018
Til opplysning: Det ble gjort en feil under turneringen i dag. Ble kåret til nærmest hullet, men det var ikke riktig. Har levert tilbake cavaen, som vil bli brukt i en annen anledning. Vil forøvrig takke for en fin dag på banen i godt selskap!
E-post:
Skrevet av Arne B., 14. okt, 2018
Søndagstur til Corvera . Banen er overvokst med kratt. Klubbhuset var ok. Vaktene kunne fortelle oss at det var flere intressenter etterat flyplassen skal åpne. Det er jo gode nyheter for oss som likte den banen.
E-post:
Skrevet av Anne-Lise , 11. okt, 2018
Tusen takk for en hyggelig kveld som Styret arrangerte på Casablanca. trivelig med Quize selv om ikke alle spørsmålene var like enkle. Ser fram til neste temakveld.
E-post:
Skrevet av Arne Hosøy, 8. okt, 2018
Hei Eva.
Du har skrevet feil eMail adresse på deg i siste posten.
E-post:
Skrevet av Eva Ladstein, 6. okt, 2018
Bra at noen bruker medlemsposten til å gi beskjeder. Er det ikke det den skal brukes til da? Ikke alle har Facebook!
E-post:
Skrevet av Arne , 5. okt, 2018
Mailadr, Gunnar Jensen guj@hotmail.no
Skrevet av Gunnar Jensen - Arne Bjerga., 4. okt, 2018
Turnering Torre Paceco 23 okt. Det blir hengt opp liste på Legal Påmelding på Legal eller på mail til Gunnar Jensen eller Arne Bjerga innen 21 okt. Vi benytter hcp liste på klubbens sider. Vær på plass til kl, 11.
Skrevet av Kjetil Ladstein, 26. sep, 2018
Vett ikkje om någen lese på denne siå, men eg vil informere om atte eg e oppgitt med feil telenfonnummer någen plasser. Nå e ikkje det så viktigt, men viss någen vil ring te meg så e nummeret: 004791351808.
Vyrdsamt
Kjetil Ladstein
E-post:
Hjemmeside:
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE